Esther Brandjes – Tandartsenpraktijk Uithoorn – Uithoorn

Esther Brandjes

Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Vrijdag

BIG: 49926021402

Afgestudeerd in 2019, ACTA

KRT-geregistreerd

Hi! Ik ben Esther en afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Als tandarts mag ik je helpen een gezonde en mooie mond te onderhouden of verkrijgen, zodat je lekker kan eten, praten en lachen. Bij deze missie komen aandacht voor de persoon, interesse in geneeskunde en esthetiek en een passie voor handvaardigheid samen op een manier die mij heel enthousiast maken voor mijn vak!

Tijdens mijn studie heb ik vrijwilligerswerk in Sri Lanka op de afdeling Mondziekte, Kaak-en Aangezichtschirurgie, Orthodontie en Spoedpoli Tandheelkunde en een stage kindertandheelkunde in Brazilië mogen doen. Naast mijn affiniteit voor kinderen heb ik groeiende interesse in reconstructieve tandheelkunde. Zo ben in bij Taco Kwee in de praktijk terechtgekomen. Ik hoop van hem veel te leren op dit gebied. Om mij te blijven ontwikkelen volg ik maandelijks verschillende cursussen waaronder een minor CEPCP (Continuing Education Program in Comprehensive Dentistry).

Buiten de tandheelkunde heb ik interesse in reizen, kunst en interieur, snowboard ik graag en ben ik aan het leren tennissen en kitesurfen.

Ik hoop gauw kennis met je te mogen maken, laat me weten hoe ik jou het beste kan helpen!

Terug naar overzicht