Nieuw: Griffin Sweet – Tandartsenpraktijk Uithoorn – Uithoorn

Nieuw: Griffin Sweet

Vanaf 1 november hebben we een nieuwe collega. Hij volgt tandarts Rintel op en stelt zich even voor:

Ik ben Griffin, 26 jaar oud en momenteel woonachtig in Amsterdam, waar ik me tijdens mijn vrije tijd graag bezighoud met muziek maken en fitness.
Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Kruispost, waar onder andere vrijwillig tandheelkunde zorg wordt geleverd aan inwoners van Amsterdam zonder verzekering en daklozen. Hier kwam ik in contact met de coördinerend tandarts en tevens eigenaar van Tandartsenpraktijk Uithoorn: Taco Kwee. De samenwerking beviel goed en een hele tijd later kreeg ik bericht dat er ruimte was voor een nieuwe tandarts bij Tandartsenpraktijk Uithoorn. Na de website bekeken te hebben had ik een positief gevoel bij deze praktijk, wat werd bevestigd na een dag meelopen.
De praktijk heeft op veel verschillende facetten binnen de tandheelkunde een hoog niveau van zorg te bieden, wat mij erg aanspreekt.
Ik ben zeer enthousiast om samen met dit veelzijdige tandheelkundige team de nodige en gewenste zorg te leveren aan onze patiënten.
Wie weet, tot snel!

Actueel: tandarts Rintel gestopt

Per 1 november is collega Luc Rintel gestopt met zijn werkzaamheden. Lees zijn afscheidsbericht op zijn pagina onder "Team" Daar vindt u ook zijn opvolger: Griffin Sweet

Team