Kwaliteit – Tandartsenpraktijk Uithoorn – Uithoorn

Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor het gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan onze patiënten. Goede behandelingen, materialen, werkprocessen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Tandartsenpraktijk Uithoorn werkt constant aan de kwaliteit van haar zorgverlening. Hiervoor worden wij jaarlijks gevisiteerd door Medi Care Services en ook voor dit jaar hebben we hun kwaliteitscertificering weer gehaald.

Onze zorgverleners houden ook hun eigen professionele standaard op peil. De tandartsen, mondhygiënisten en preventiemedewerkers staan ingeschreven in de betreffende kwaliteitsregisters en het team volgt regelmatig bij- en nascholing.

Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Heeft u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.

Actueel: mondkapjes in de wachtkamer

Per 26 juni vervalt de mondkapjes plicht. Lees bij "nieuws" hoe wij hier mee om gaan.

Maatregelen