Verwijzing implantologie – Tandartsenpraktijk Uithoorn – Uithoorn

Verwijzing implantologie

De implantologie in onze praktijk wordt verzorgd door Taco Kwee, tandarts-implantoloog.
Taco is door de NVOI erkend en begonnen met implanteren in 2009 onder leiding van Gert de Lange. Hij  verzorgt nu de implantologie voor 3 praktijken in Uithoorn, Amsterdam en Santpoort.
Dankzij uitgebreide bij- en nascholing in binnen- en buitenland houdt hij zijn kennis op peil. Daarnaast geeft hij ook zelf regelmatig voordrachten op het gebied van de implantologie, tandheelkundige chirurgie en reconstructieve tandheelkunde. Taco is een van de vaste sprekers van de Thommen Medical studieclub.

In de praktijk maken wij gebruik van de merken Thommen, Camlog en Biohorizons.

Indien u een patiënt wilt verwijzen dan verzoeken wij u een verwijsbrief op te stellen. Zo weten wij dat het gaat om een verwezen patiënt en kunnen wij uw patiënt in een apart oproepsysteem opnemen voor de implantologische controles.

Geef a.u.b. in de brief ook aan:
– de behandelvraag
– of u de suprastructuur zelf wenst te vervaardigen
– of u de jaarlijkse controle van het implantaat zelf uit wenst te voeren

Verwijzers die graag zelf de suprastructuren vervaardigen kunnen wij persoonlijke ondersteuning bieden. Wanneer u voor het eerst verwijst, dan krijgt u hiervoor van ons de juiste instrumenten.

Voor het initieel onderzoek implantologie rekenen wij 66,82 euro (code J01, tarief 2022). Een implantaat plus kroon kunnen wij vervaardigen vanaf ongeveer 1750 euro. Wij maken alleen maar gebruik van originele onderdelen.

Lees hier meer over de nazorg bij implantaten: NVOI-Nazorg-Tandheelkundige-Implantaten-sep-2016″>

Er bestaat ook de mogelijkheid om door de NVOI erkend te worden als “Tandarts met Specifieke Vaardigheden op het gebied van de orale Implantologie met de aantekening prothetiek”.

Lees hier meer over de TSVI-P: 13.-Reglement_TSVIdef

Het laatste nieuws

We zijn altijd druk bezig om onze zorgverlening te verbeteren. De laatste ontwikkelingen leest u hier.

Naar de nieuwtjes