Mondhygienist Uithoorn – Tandartsenpraktijk Uithoorn – Uithoorn

Mondhygienist Uithoorn

Goede verzorging van je mond is essentieel om problemen als gaatjes en tandvleesontstekingen te voorkomen. De mondhygiënist helpt je hierbij. Dankzij een professionele gebitsreiniging en adviezen worden plak en tandsteen verwijderd en nieuwe vorming ervan voorkomen. Tegelijkertijd worden ook aanslag en verkleuringen aangepakt zodat je je schone mond niet alleen voelt, maar ook ziet.

Hiervoor gebruiken wij de nieuwste apparatuur en behandelstrategieën. De Guided Biofilm Therapie van EMS is de modernste manier om je gebit te laten reinigen. Lees er hier meer over.

Dankzij deze methode kunnen we precies daar reinigen waar nodig en met de juiste intensiteit. Het gevolg? Niet meer eindeloos krabben, geen schade aan de eigen weefsels en veel minder gevoeligheid tijdens het reinigen dan voorheen. De GBT methode is geschikt voor gebitsreiniging, het onderhoud van implantaten en het behandelen van diepere tandvleesontstekingen (parodontitis)

Danine Sluis heeft veel ervaring als mondhygiënist. Door het volgen van na- en bijscholing blijft Danine up to date. Ook heeft Danine de Guided Biofilm Therapie zich eigen gemaakt. Dit heeft ertoe geleid dat Danine opgenomen is in het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten.

Zoekt u een mondhygiënist in Uithoorn en wilt u zich aanmelden? Danine werkt samen met Tandartsenpraktijk Uithoorn. Afspraken en agendaplanning worden via de centrale balie geregeld. Inschrijven kan via het inschrijfformulier of via 0297-561815 .

Een verwijsbrief is niet nodig. We vinden het wel fijn om de meest recente controlefoto’s te ontvangen, zodat er nog gerichter gereinigd kan worden. Daarnaast krijgt uw eigen tandarts een verslag van de uitgevoerde behandelingen. En indien uw eigen tandarts specifieke wensen heeft dan vernemen we dit natuurlijk ook graag.

Als u nog geen tandarts heeft, dan raden wij u aan om een afspraak te maken voor een consult bij de tandartsen van Tandartsenpraktijk Uithoorn.

Het laatste nieuws

We zijn altijd druk bezig om onze zorgverlening te verbeteren. De laatste ontwikkelingen leest u hier.

Naar de nieuwtjes