Griffin Sweet – Tandartsenpraktijk Uithoorn – Uithoorn

Griffin Sweet

Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag

BIG: 19928717602

KRT-geregistreerd

Ik ben Griffin, momenteel woonachtig in Amsterdam, waar ik mij tijdens mijn vrije tijd graag bezighoud met muziek maken en fitness.
Afgestudeerd aan het Academisch Tandheelkundig Centrum Amsterdam (ACTA). En naast de algemene tandheelkunde heb ik mij verdiept in de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Kruispost, waar onder andere vrijwillig tandheelkunde zorg wordt geleverd aan inwoners van Amsterdam zonder verzekering en daklozen. Hier kwam ik in contact met de coördinerend tandarts en tevens eigenaar van Tandartsenpraktijk Uithoorn: Taco Kwee. De samenwerking beviel goed en ik was dan ook blij toen ik hoorde dat er ruimte was voor mij als tandarts binnen Tandartsenpraktijk Uithoorn. De praktijk heeft op veel verschillende facetten binnen de tandheelkunde een hoog niveau van zorg te bieden, wat mij erg aanspreekt.
Ik ben zeer enthousiast dat ik samen met dit veelzijdige tandheelkundige team de nodige en gewenste zorg mag leveren aan onze patiënten.

Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag

Terug naar overzicht