BIG: 89062063602

Afgestudeerd in 2004, KUN
KRT-geregistreerd

Aandachtsgebieden:

– Reconstructieve / restauratieve tandheelkunde, erkend door de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde

– Tandheelkundige chirurgie en implantologie, erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie

– Esthetische tandheelkunde

Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in een klein dorp in Limburg. Na het VWO volgde ik de studie tandheelkunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (tegenwoordig Radboud Universiteit Nijmegen). In 2004 kreeg ik, op 24-jarige leeftijd, mijn bul.

In de jaren daarna deed ik ervaring op in verschillende praktijken rond Amsterdam. Het begon te kriebelen: In 2007 nam ik met een collega een praktijk in Amsterdam-Noord over. Van een kleine praktijk voor 1 tandarts hebben we het opgebouwd tot een drukke praktijk met 6 behandelkamers.

Door jaarlijkse bij- en nascholing hou ik mijn kennis bij en verdiep ik me verder in alle aspecten die een tandarts en praktijkhouder bezighouden. Als ik naast het werk tijd over heb, besteed ik die graag aan tennissen en pianospelen: beide beoefen ik al sinds mijn zesde.

Werken in een bruisende stad als Amsterdam is leuk, maar wat ik daar mis heb ik in Uithoorn gevonden: een rustige en moderne praktijk waar veel mensen al heel lang, soms wel decennia, met een gerust hart in de stoel plaatsnemen.

Aanwezig op: dinsdag, donderdag en vrijdag